Καλως ήρθατε στο νέο μας site! Μέχρι την ολοκλήρωση της μεταφοράς μπορείτε να χρησιμοποιείται παράλληλα το παλιό site.

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση πατήστε τον Τίτλο της.

Εισηγηση Γιώργο Μελιόπουλου

Share

Ποια είναι η

Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών

Μελιόπουλος Γιώργος

Μέλος της εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΑΚΠ

Η Ε.Α.Κ.Π. είναι πόλος συσπείρωσης αγωνιστικών δυνάμεων του συνδικαλιστικού κινήματος, των εργαζομένων στο Πυροσβεστικό Σώμα και αποτελεί τη συνέχεια της Κ.Ε.Π. (Κίνηση Ενότητας Πυροσβεστών), η οποία είχε μεγάλη συμβολή στην κατάκτηση του συνδικαλιστικού δικαιώματος και των βασικών εργασιακών δικαιωμάτων των πυροσβεστών.

Συγκροτήθηκε το1999 από μία ευρεία συμμαχία πρωτοπόρων συνδικαλιστών, μετά τη διάλυση της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ε.Υ.Π.Σ.) και έκτοτε συμμετέχει σε όλα τα Διοικητικά Συμβούλια που αναδεικνύονται από τα εκλογοαπολογιστικά συνέδρια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού  Σώματος (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.).

Η επεξεργασία θέσεων και η συνολική δράση της Ε.Α.Κ.Π. είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς των μελών της και συντονίζεται από 9μελή Γραμματεία που εκλέγεται στις πανελλαδικές της ολομέλειες.

Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών αποτελεί το πιο ζωντανό και δραστήριο κομμάτι του συνδικαλισμού στο Π.Σ. και μέσα από τις γραμμές της αναπτύσσουν συνδικαλιστική δράση πυροσβέστες με ανυπότακτό πνεύμα και καθαρότητα θέσεων και προθέσεων, που αποτελούν την αγωνιστική πρωτοπορία στο συνδικαλιστικό κίνημα του εργασιακού μας χώρου.

Αγωνίζεται ενάντια στις πολιτικές των αντιλαϊκών κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που στοχεύουν να καταργήσουν ότι έχει απομείνει από δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων και αφορούν τις εργασιακές σχέσεις, τα ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά δικαιώματα, τα κοινωνικά δικαιώματα της υγείας, της παιδείας, των προνοιακών παροχών κ.ο.κ. επιφέροντας την πλήρη διάλυση της ζωής των εργαζομένων και των λαϊκών οικογενειών και παρέχοντας παράλληλα νέα προνόμια προς όφελος της κερδοφορίας της ντόπιας και ξένης οικονομικής ολιγαρχίας, δηλαδή προς όφελος των εκμεταλλευτών του ανθρώπινου μόχθου.

Η Ε.Α.Κ.Π. πάντα έγκαιρα και με κριτήριο τα συμφέροντα των εργαζομένων, παίρνει θέση για τα σημαντικά ζητήματα του εργασιακού μας χώρου και με δική της πρωτοβουλία και έξοδα, αναπτύσσει πλούσια και αναλυτική και υπεύθυνη ενημέρωση των υπαλλήλων του Π.Σ. με ανακοινώσεις, ιστοσελίδα, φαξ και διάφορες περιοδικές εκδόσεις. Με ενημερωτικές περιοδείες σε όλες σχεδόν τις υπηρεσίες της χώρας, αποκαλύπτοντας διαχρονικά τα μέτρα που εφαρμόστηκαν και εφαρμόζονται σήμερα σε βάρος μας, αλλά και τις αιτίες που τα δημιουργούν.

Τοποθετείται πάντα με τεκμηριωμένες θέσεις μέσα από υπομνήματα, μελέτες, παρεμβάσεις και προτάσεις στους αρμόδιους φορείς και στα συλλογικά όργανα του συνδικαλιστικού κινήματος.

  • Στηρίζει και βοηθά συναδέλφους που αντιμετωπίζουν καταστρατηγήσεις δικαιωμάτων και ζητούν τη βοήθειά της, ενώ έχει συμβάλλει καταλυτικά σε αρκετές περιπτώσεις και στην κατάκτηση δίκαιων αιτημάτων για τους εργαζόμενους στο Π.Σ. (γονικές άδειες, επίδομα στους τραυματισθέντες εν ώρα υπηρεσίας , αποκατάσταση τέκνων θανόντων εν ώρα υπηρεσία συναδέλφων, επέκταση των διατάξεων για την υγιεινή και ασφάλεια και για το Πυροσβεστικό Σώμα κ.α.)

  • Απέτρεψε αρκετές φορές από το 2000 και μέχρι τις μέρες μας την προσπάθεια όλων των κυβερνήσεων να ελαστικοποιήσουν το ωράριο των πυροσβεστών και να καταργήσουν τον τακτικό χρόνο εργασίας με 12ωρα, 16ωρα , μη χορήγηση ρεπό , παράνομων επιφυλακών, επιβολής πρόσθετης εργασίας κ.λ.π. .

  • Έβαλε εμπόδια στο προαποφασισμένο κλείσιμο δεκάδων πυροσβεστικών κλιμακίων και υπηρεσιών με τους αγώνες που οργάνωσε μόνο αυτή και τις αντιδράσεις που προκάλεσε σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο και διεσώθησαν εκατοντάδες θέσεις συμβασιούχων πυροσβεστών.

  • Έδωσε με συνέπεια πολύχρονους αγώνες για τον εργασιακή αποκατάσταση των συμβασιούχων και πενταετών πυροσβεστών και αποκάλυψε έγκαιρα τις παρελκυστικές προθέσεις των κυβερνήσεων.

  • Αποκάλυψε έγκαιρα στον ελληνικό λαό τους σχεδιασμούς για την αποσάθρωση της πυροπροστασίας κυρίως από το 1998 και μετά από την μεταφορά της δασοπυρόσβεσης στο Π.Σ. και προειδοποίησε για τις συνέπειες που δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο και κυρίως το 2007.

  • Υπερασπίστηκε με σθένος και επέβαλε να λαμβάνονται αξιοκρατικές αποφάσεις για πρώτη φορά από το υπηρεσιακό συμβούλιο μεταθέσεων, όταν οι συνάδελφοι την ανέδειξαν στις εκλογές σε πρώτη δύναμη πανελλαδικά με 41% .

  • Αποκάλυψε με δικές της ενέργειες και στοιχεία στους εργαζόμενους του Π.Σ. την λεηλασία των αποθεματικών των επικουρικών μας ταμείων από τις επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια και έβαλε έτσι εμπόδια για την συνέχιση της τοποθέτησης κεφαλαίων σε επισφαλή επενδύσεις.

  • Πρωτοστατεί στις αγωνιστικές διεκδικήσεις των πυροσβεστών και πραγματοποιεί με δική της πρωτοβουλία παραστάσεις διαμαρτυρίας και κινητοποιήσεις για όλα τα φλέγοντα ζητήματα που μας απασχολούν, με αποκορύφωμα τις ένστολες κινητοποιήσεις ενάντια στην ψήφιση των αντεργατικών – αντιδραστικών νόμων 3511/2006 και 4249/2014 και τις κινητοποιήσεις μέσα στην αντιπυρική περίοδο τα τελευταία χρόνια. Από τις αγωνιστικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία της Ε.Α.Κ.Π., απείχαν το προεδρείο της Ομοσπονδίας και όλες οι υπόλοιπες συνδικαλιστικές παρατάξεις. Ήταν αντίθετοι στην πραγματοποίησή τους.

  • Συμμετέχει ενεργά στους αγώνες του εργατικού – λαϊκού κινήματος, για την πλήρη ανατροπή της πολιτικής που έχει μετατρέψει τη ζωή µας σε κόλαση.

  • Πήρε ξεκάθαρη θέση και ενεργό μέρος στις κινητοποιήσεις του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος ενάντια στον πόλεμο και τους πολεμικούς σχεδιασμούς της λυκοσυμμαχίας του ΝΑΤΟ.

  • Παλεύει ενάντια στην τακτική της εσκεμμένης αδράνειας και της υποταγής των συμβιβασμένων εκπροσώπων του κυβερνητικού – εργοδοτικού συνδικαλισμού, που εφαρμόζεται διαχρονικά από το προεδρείο της Ομοσπονδίας, τις υπόλοιπες συνδικαλιστικές παρατάξεις, καθώς και τις περισσότερες Πρωτοβάθμιες Ενώσεις, που επιλέγουν συνειδητά  την αποσιώπηση των κύριων και βασικών αιτιών των προβλημάτων για να παραμένουν οι εργαζόμενοι στο σκοτάδι της άγνοιας και της παραπληροφόρησης, αλλά και τη στενή συντεχνιακή συμπόρευση δίχως αγωνιστικό – διεκδικητικό πλαίσιο, με τα συνδικαλιστικά όργανα των Σωμάτων Ασφαλείας.

Αυτή η παθητική και συναινετική στάση τους που εξυπηρετούσε τους αντεργατικούς σχεδιασμούς των εκάστοτε κυβερνήσεων και απέκρυπτε παράλληλα τις πραγματικές αιτίες που γεννούν τα προβλήματα και τους πραγματικούς εχθρούς των εργαζομένων, αποτέλεσε και την κύρια αιτία που τα εργασιακά μας θέματα και η πυρασφάλεια της χώρας, έχουν περιέλθει στην σημερινή τραγική κατάσταση.

     Η συγκεκριμένη πρακτική έρχεται σε πλήρη σύμπλευση με τις αντίστοιχες πρακτικές των συμβιβασμένων γραφειοκρατικών συνδικαλιστικών ηγεσιών του κυβερνητικού συνδικαλισμού σε Γ.Σ.Ε.Ε. και Α.Δ.Ε.Δ.Υ. που με τη στάση τους και τους δήθεν κοινωνικούς διαλόγους, έχουν συνηγορήσει στην επιβολή όλων των αντιλαϊκών πολιτικών και στο μεγαλύτερο πετσόκομμα των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Στόχοι της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυροσβεστών είναι:

  • Η αγωνιστική ανασυγκρότηση του συνδικαλιστικού μας κινήματος, για να περάσει η υπόθεση του αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των πυροσβεστών, στα δικά τους χέρια.

  • Η αλλαγή του συσχετισμού δύναμης στα όργανα του συνδικαλιστικού κινήματος, σε βάρος του κυβερνητικού συνδικαλισμού και υπέρ των αγωνιστικών δυνάμεων, ώστε να δυναμώσουν και να μαζικοποιηθούν τα σωματεία, χωρίς να αποκλείουν κανένα εργαζόμενο.

  • Η οργάνωση της πάλης σε όλους τους εργασιακούς χώρους, για τη διεκδίκηση των αιτημάτων, αλλά και για την ανατροπή της αντεργατικής – αντιλαϊκής πολιτικής που ισοπεδώνει δικαιώματα και κατακτήσεις και αφαιρεί βασικές κοινωνικές παροχές από όλους τους εργαζόμενους και το λαό, προς όφελος των ντόπιων και ξένων οικονομικών συμφερόντων.

  • Η συμβολή του πυροσβεστικού συνδικαλιστικού κινήματος, στους αγώνες του εργατικού λαϊκού κινήματος, για την κατάκτηση ενός διαφορετικού δρόμου ανάπτυξης, που θα προβάλλει ως κύριο βασικό γνώμονα την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων και όχι των εκμεταλλευτών τους.

Σε αυτή την προσπάθεια έχει θέση κάθε συνάδελφος που βλέπει τα σημερινά αδιέξοδα και την επερχόμενη και ακόμα μεγαλύτερη όξυνση των προβλημάτων. Κάθε συνάδελφος που θέλει να βοηθήσει στην ανάπτυξη της πάλης, που δεν ανέχεται τη χειραγώγηση του συνδικαλιστικού κινήματος από δυνάμεις που έχουν ευθύνη για την επιδείνωση του βιοτικού μας επιπέδου και για τη διαλυτική κατάσταση και τον εκφυλισμό που επικρατεί στις περισσότερες πρωτοβάθμιες ενώσεις και στην Ομοσπονδία.


  Η αγανάκτηση δεν αρκεί, πρέπει να δώσει την θέση της σε αγωνιστικές πρωτοβουλίες, στην δημιουργία παρατάξεων της Ε.Α.Κ.Π. σε κάθε πρωτοβάθμια Ένωση, για την ανάδειξη και την διεκδίκηση των αιτημάτων. Για την επίτευξη της αγωνιστικής πλειοψηφίας στις πρωτοβάθμιες Ενώσεις και την Ομοσπονδία.

Στους υπάλληλους του Πυροσβεστικού Σώματος υπάρχει σωρευμένη πείρα αρκετών ετών, από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές όλων των κυβερνήσεων, που μας έφεραν αντιμέτωπους με σοβαρές αρνητικές εξελίξεις και στον εργασιακό μας χώρο. Τις πολιτικές που διαμόρφωσαν τον προσανατολισμό και την υπόσταση του Π.Σ. με τη στρατικοποίηση του, την υποβάθμιση του συστήματος Πυροπροστασίας – Πυρασφάλειας, την εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών μας, την προωθούμενη μεταφορά αρμοδιοτήτων πυρόσβεσης στους Δήμους και τον εθελοντισμό µε παράλληλη εκχώρηση αρμοδιοτήτων σε Μ.Κ.Ο., την ύπαρξη τεράστιων οργανικών κενών, τη δημιουργία εργαζομένων πολλών ταχυτήτων, τη νέα επιχειρούμενη συρρίκνωση του Σώματος με κατάργηση Υπηρεσιών, την επιβολή της ευελιξίας – κινητικότητας με μεταθέσεις – ξεσπίτωμα για υποτυπώδη κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, την κατάργηση του σταθερού χρόνου εργασίας και την απλήρωτη υπερεργασία, την καθιέρωση της «αξιολόγησης» των υπαλλήλων και των υπηρεσιών, τη ραγδαία επιδείνωση των συνθηκών εργασίας.

Η οξύτητα και η ένταση των προβλημάτων, επιβάλλουν άμεση αγωνιστική απάντηση που πρέπει να δοθεί από όλους τους εργαζόμενους.

Επιβάλλεται να ξεπεραστεί ο συντεχνιασµός και η αποσπασματικότητα στις διεκδικήσεις µας, καθώς και οι προσπάθειες υπονόμευσης, εκφυλισμού και απογοήτευσης, που προέρχονται από την έλλειψη δυναμικών μεθόδων πάλης, κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων που διοργανώνουν οι συνδικαλιστικές μας ηγεσίες.

Απαιτείτε η αλληλεγγύη και η κοινή δράση µε τα άλλα λαϊκά στρώματα, που θίγονται το ίδιο µε τους ένστολους. Δεν υπάρχουν εργαζόμενοι µε διαφορετικά στομάχια, µε διαφορετικές κοινωνικές απαιτήσεις. Για όλους αποτελεί βασικό δικαίωμα η μόνιμη και σταθερή δουλειά, όπως και για όλους αποτελούν δυσβάσταχτο κόστος η υγεία, η παιδεία, η ενέργεια, η ύδρευση, οι επικοινωνίες, ο πολιτισμός, η ψυχαγωγία, καθώς και άλλες βασικές και σύγχρονες ανάγκες.


  Η Ε.Α.Κ.Π. καλεί όλους τους εργαζόμενους του Πυροσβεστικού Σώματος να μην σκύψουν το κεφάλι, να μην συμβιβαστούν με την άγρια – αντιλαϊκή – ταξική επίθεση που οξύνεται στο όνομα της οικονομικής κρίσης σε βάρος των δικαιωμάτων μας και του βιοτικού μας επιπέδου, από τις εκάστοτε κυβερνήσεις και την Ευρωπαϊκή Ένωση και που στόχο έχει την προστασία των συμφερόντων της πλουτοκρατίας, που είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την κρίση του υπάρχοντος κοινωνικοοικονομικού συστήματος.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ στην βάση των πραγματικών προβλημάτων, να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να παλέψουν με αποφασιστικότητα μαζί με το υπόλοιπο συνεπές εργατοϋπαλληλικό – ταξικό – συνδικαλιστικό κίνημα, μέχρι να δοθούν λύσεις στα δίκαια αιτήματα μας.

  • Να μην πέσουν στη νέα παγίδα που πάνε να στήσουν οι εκπρόσωποι του κυβερνητικού συνδικαλισμού, με τα δήθεν «νέα» «ανεξάρτητα» και «ενιαία σχήματα», που απαρτίζονται σε μεγάλο βαθμό από όσους υπηρέτησαν και συνεχίζουν να υπηρετούν απροκάλυπτα μέσα και στις νέες συνθήκες, τις πολιτικές που εξαθλιώνουν τη ζωή μας.

  • Να λάβουν υπόψη τους σε τι κατάσταση οδηγήθηκαν τα εργασιακά μας δικαιώματα, μέσα από την αυταπάτη που καλλιέργησαν οι δυνάμεις του κυβερνητικού συνδικαλισμού στα Σώματα Ασφάλειας, ότι ξεκομμένοι από τους άλλους εργαζόμενους θα έχουμε δήθεν ως ένστολοι την ευνοϊκή μεταχείριση από τις κυβερνήσεις, με εξαιρέσεις από τα αντιλαϊκά μέτρα και πιθανές κατακτήσεις. Όχι όμως ποτέ δεν εξαιρεθήκαμε απ΄ όλες τις μνημονιακές περικοπές, αλλά αντιθέτως ακόμη και μέχρι σήμερα δεν είχαμε ποτέ μας εργασιακά δικαιώματα που είχαν κατακτήσει δεκαετίες πριν οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι, όπως πλήρες πενθήμερο, υπερεργασία, γονικές άδειες κ.λ.π.

  • Να δείξουν εμπιστοσύνη στον πολύχρονο και συνεπή αγώνα της ΕΑΚΠ για τα δίκαια των εργαζομένων και την εδραίωση ενός δικτύου πυροπροστασίας που θα εξασφαλίζει την προστασία του φυσικού πλούτου της χώρας, το βιός και την ζωή του λαού μας.

Αλώστε αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα ο πλούσιος απολογισμός δράσης της ΕΑΚΠ και για το 2017, που είναι γεμάτος από παρεμβάσεις για όλο το φάσμα των προβλημάτων που απασχόλησαν τους πυροσβέστες και την πυροπροστασία της χώρας και συγκεκριμένα, oι συνολικά 273 δράσεις της ΕΑΚΠ που έγιναν κατά την διάρκεια του προηγούμενου χρόνου μέσα από έναν 320σέλιδο απολογισμό, αποκαλύπτει έμπρακτα ποια πραγματικά είναι η αγωνιστική πορεία τη Ε.Α.Κ.Π.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΗΣ

ΤΗΣ

ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

ΕΤΟΥΣ 2017

Α/Α

Ημερομηνία

ΕΙΔΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

1

04-01-2017

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΠΡΟΣ ΤΟΝ Α.Π.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ 12 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Π.Σ.

2

06-01-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΙΣ 11/01/2017

3

09-01-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

4

09-01-2017

Συμμέτοχη των εκλεγμένων μελών της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης.

5

19-01-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Α.Κ.Π. ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Π.Σ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

6

10-01-2017

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

7

14-01-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

8

17-01-2017

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 20-01-2017

9

17-01-2017

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

10

18-01-2017

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ

11

19-01-2017

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

12

22-01-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΤΙΣ 20-01-2017

13

29-01-2017

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ε.Α.Κ.Π. ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ε.Υ.Π.Σ. ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

14

04-02-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ Π.Π.Υ.

15

04-02-2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

16

08-02-2017

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ Π.Π.Υ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

17

08-02-2017

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΠΡΟΣ ΤΟΝ Α.Π.Σ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ

18

09-02-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Α.Κ.Π. ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ Π.Σ. ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΑΓΩΝΑ

19

13-02-2017

Συμμετοχή του εκλεγμένου εκπροσώπου της ΕΑΚΠ στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

20

15-02-2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

21

18-02-2017

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.Α.Κ.Π. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΟΓΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

22

19-02-2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Α.Ε.Π.Π.

23

20-02-2017

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 22 – 02 – 2017

24

20-02-2017

Συμμετοχή του εκλεγμένου εκπροσώπου της ΕΑΚΠ στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Περ/ρειας Δυτικής Ελλάδας.

25

21-02-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

26

21-02-2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΩΣΤΑ ΠΕΛΕΤΙΔΗ

27

24-02-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

28

24-02-2017

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.Α.Κ.Π. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

29

01-03-2017

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.Α.Κ.Π. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

30

01-03-2017

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΟΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 22-02-2017

31

01-03-2017

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. Δ. ΒΛΑΧΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

32

04-03-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Α.Υ.Π.Σ. ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

33

04-03-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Υ.Π.Σ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

34

05-03-2017

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.Α.Κ.Π. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Π.Π.Υ. ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

35

06-03-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ

36

06-03-2017

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΑΚΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ Π.Δ. 13/2017

37

07-03-2017

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Δ. ΒΛΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

38

08-03-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ- ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ – ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ – ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ

39

11-03-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΣΠΙΤΩΜΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΣΧΕΣΕΩΝ

40

12-03-2017

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

41

12-03-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

42

13-03-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΠΙΤΩΜΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡ/ΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

43

14-03-2017

Συμμέτοχη των εκλεγμένων μελών της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης.

44

14-03-2017

ΚΑΛΕΣΜΑ Ε.Α.Κ.Π. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ – ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΣ – ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

45

15-03-2017

Συμμετοχή του εκλεγμένου εκπροσώπου της ΕΑΚΠ στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

46

15-03-2017

Συμμετοχή του εκλεγμένου εκπροσώπου της ΕΑΚΠ στο ΔΣ της ΕΥΠΣ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης με τον Αρχηγό του Π.Σ.

47

18-03-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

48

19-03-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Υ.Π.Σ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ Π.Σ.

49

24-03-2017

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΡΙΣΜΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ

50

27-03-2017

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ. ΣΤΙΣ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ

51

27-03-2017

Συμμετοχή του εκλεγμένου εκπροσώπου της ΕΑΚΠ στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Περ/ρειας Δυτικής Ελλάδας.

52

29-03-2017

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

53

31-03-2017

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΙΣ Π.Υ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ

54

02-04-2017

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡ/ΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ – ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ

55

03-04-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ

56

06-04-2017

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π.

57

10-04-2017

Συμμετοχή του εκλεγμένου εκπροσώπου της ΕΑΚΠ στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

58

12-04-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΑΚΠ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΔΣ

59

12-04-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

60

12-04-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. ΣΤΙΣ 11-04-2017

61

12-04-2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

62

13-04-2017

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

63

13-04-2017

Συμμέτοχη των εκλεγμένων μελών της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης

64

13-04-2017

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡ/ΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ Π.Κ. ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΑΣ

65

15-04-2017

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΣΤΗΝ Π.Υ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

66

20-04-2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ

67

21-04-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 12-04-2017

68

22-04-2017

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

69

24-04-2017

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

70

25-04-2017

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

71

25-04-2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ Π.Κ. ΚΥΜΗΣ ΚΑΙ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

72

26-04-2017

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ Π.Κ. ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

73

27-04-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ Π.Υ. Α/Δ ΜΥΚΟΝΟΥ

74

28-04-2017

Συμμετοχή του εκλεγμένου εκπροσώπου της ΕΑΚΠ στην ΕΥΠΣ Στερεάς Ελλάδας στην συνεδρίαση του Δ.Σ.

75

01-05-2017

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΑΚΠ ΣΤΗΝ Π.Υ. Α/Δ ΜΥΚΟΝΟΥ

76

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ Π.Σ. ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 121 Π.Π.Υ. ΕΞ ΙΔΙΩΤΩΝ

77

01-05-2017

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Π.Υ. ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

78

01-05-2017

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΥΒΟΙΑΣ

79

01-05-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Α.Κ.Π. ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Υ.Π.Σ. ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

80

03-05-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΖΑΝΑΒΑΡΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

81

03-05-2017

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΣΗΣΗ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ

82

04-05-2017

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.Α.Κ.Π. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ

83

04-05-2017

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

84

09-05-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Υ.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦIΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

85

09-05-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΣΤΙΣ Π.Υ. Α/Δ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

86

10-05-2017

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΑΚΠ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

87

11-05-2017

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗ ΕΑΚΠ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

88

12-05-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Α.Κ.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΙΣ Π.Υ. ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ VIDEOS ΑΠΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ

89

13-05-2017

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

90

14-05-2017

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΟΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 17 ΤΟΥ ΜΑΗ

91

15-05-2017

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ Π.Σ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ Π.Υ. ΚΑΙ Π.Κ. ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

92

15-05-2017

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Υ.Π.Σ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 15/05/2017

93

15-05-2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 15/05/2017

94

16-05-2017

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΑΚΠ ΣΤΑ Π.Κ. ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΤΟΥ Π.Κ. ΡΙΟΥ ΚΑΙ Π.Κ. ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΑΣ

95

16-05-2017

Συμμετοχή του εκλεγμένου εκπροσώπου της ΕΑΚΠ στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Περ/ρειας Δυτικής Ελλάδας.

96

17-05-2017

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΑ.Κ.Π. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΦΥΛΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

97

17-05-2017

ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΊΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΏΝ ΤΩΝ Σ.Α. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

98

18-5-2017

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ Ε.Α.Κ.Π.

99

18-5-2017

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΑΚΠ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

100

18-5-2017

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΑΚΠ ΣΤΑ Π.Κ. ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΤΟΥ Π.Κ. ΑΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ Π.Κ. ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

101

19-5-2017

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ των αντιπροσώπων της ΕΑΚΠ στο 21ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Κατάθεση προς έγκριση από το σώμα του συνεδρίου

  • Ολοκληρωμένης πρότασης διεκδικητικού πλαισίου

  • Ψηφίσματος κατά των πολεμικών επεμβάσεων και της εμπλοκής της χώρας μας σε αυτούς.

  • Πρόταση υπό μορφή σχεδίου Π.Δ. για τον Κανονισμό Μεταθέσεων

102

24-05-2017

Παρέμβαση της Ε.Α.Κ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας προς το Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας για συζήτηση προ ημερησίας διάταξης στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. τις μετακινήσεις υπαλλήλων.

103

25-05-2017

Ανακοίνωση και ενημερωτικό σημείωμα της Ε.Α.Κ.Π. για τις συνέπειες από την εφαρμογή του 4ου μνημονίου.

104

25-05-2017

Ανακοίνωση της Ε.Α.Κ.Π. Δυτικής Ελλάδας για τα πεπραγμένα του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Δυτικής Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στις 16 – 05 – 2017

105

26-05-2017

Παρέμβαση της Ε.Α.Κ.Π. προς τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών για τα προβλήματα που παρουσιάζουν τα Π.Κ. αυτοκινητοδρόμων.

106

27-05-2017

Παρέμβαση της Ε.Α.Κ.Π. προς τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών για μετακινήσεις συναδέλφων σε αντίθεση με την ισχύουσα νομοθεσία.

107

31-05-2017

Δελτίο τύπου της Ε.Α.Κ.Π. για την νέα εμπλοκή της χώρας μας σε πολεμικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ.

108

01-06-2017

Ανακοίνωση της Ε.Α.Κ.Π. για τα αποτελέσματα του 21ου συνεδρίου της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. οι προτάσεις που κατέθεσε προς έγκριση και video με την τοποθέτηση μέλους της Ε.Γ. της Ε.Α.Κ.Π.

109

05-06-2017

Παρέμβαση της Ε.Α.Κ.Π. προς τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών για την αναστολή μετακίνησης πυροσβεστικών υπαλλήλων από το Π.Κ. Κασσάνδρας και την κατάργηση της παρ. 1 του αρ. 1 του Π.Δ. 93/2014.

110

05-06-2017

Προτάσεις – Θέσεις της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου για το Δ.Σ. του Ιουνίου.

111

06-06-2017

Κάλεσμα Ε.Α.Κ.Π. προς τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις για παρέμβαση στο Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. για απόφαση για κινητοποιήσεις.

112

06-06-2017

Συμμέτοχη των εκλεγμένων μελών της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης

113

07-06-2017

Συμμετοχή του εκλεγμένου εκπροσώπου της ΕΑΚΠ στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της

Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

114

08-06-2017

Έναρξη λειτουργίας της νέας ιστοσελίδας της Ε.Α.Κ.Π.

115

09-06-2017

Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας άλλο ένα συμβούλιο με αποφάσεις ενάντια στα δικαιώματα των πυροσβεστών.

116

11-06-2017

Κάλεσμα για την μεγάλη Πανελλαδική Κινητοποίηση στο Νατοϊκό Στρατηγείο της Θεσσαλονίκης.

117

12-06-2017

Παρέμβαση της ΕΑΚΠ προς τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών για την καταστρατήγηση του

Κανονισμού Μεταθέσεων σχετικά με την διαδικασία των μεταθέσεων των πυροσβεστικών

υπαλλήλων για τη στελέχωση των Πυροσβεστικών Κλιμακίων των ιδιωτικοποιημένων οδικών

αξόνων.

118

13-06-2017

Παρέμβαση προς Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής ανασυγκρότησης Τόσκα Νικόλαο χορήγηση προκαταβολής έκτος έδρας οδοιπορικών εξόδων σε συναδέλφους μας.

119

15-06-2017

Κάλεσμα της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου προς το σωματείο για άμεση έναρξη αγωνιστικών κινητοποιήσεων από την Ομοσπονδία και τις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις.

120

20-06-2017

Ανακοίνωση Ε.Α.Κ.Π. Λακωνίας για τα προβλήματα πυρασφάλειας του Νομού Λακωνίας.

121

22/06/2017

Προτάσεις θεμάτων της Ε.Α.Κ.Π. Στερεάς Ελλάδας για συζήτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί στης 22/6/2017 για την υλοποίηση των αποφάσεων του συμβούλιου 21ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας.

122

22/06/2017

Συμμετοχή του εκλεγμένου εκπροσώπου της ΕΑΚΠ στην ΕΥΠΣ Στερεάς Ελλάδας στην συνεδρίαση του Δ.Σ.

123

23-06-2017

Παρέμβαση Ε.Α.Κ.Π. στον Υπουργό Εσωτερικών για κατευθύνσεις παραβίασης των διατάξεων για την χορήγηση αδειών και ρεπό.

124

24/06/2017

Συμμετοχή της ΕΑΚΠ στο Αντιπολεμικό συλλαλητήριο του ΠΑ.Μ.Ε. στην Θεσσαλονίκη.

125

24/06/2017

Τακτική Συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ε.Α.Κ.Π. στην Θεσσαλονίκη

126

25-06-2017

Ανακοίνωση συμπαράστασης της Ε.Α.Κ.Π. στους συμβασιούχους των Ο.Τ.Α. επισημαίνοντας τους

κινδύνους για του πενταετείς και εποχικούς συναδέλφους στο Π.Σ.

127

25-06-2017

Παρουσία μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ε.Α.Κ.Π. στο αμαξοστάσιο των απεργών

στον ΟΤΑ Λευκάδας για έκφραση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον αγώνα τους και διανομή

ανακοίνωσης συμπαράστασης.

128

27-06-2017

Παρέμβαση της Ε.Α.Κ.Π. Στερεάς Ελλάδας προς Α.Π.Σ. για την πυρασφάλεια των αστικών

περιοχών ευθύνης των Π.Κ. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

129

29-06-2017

Συνάντηση εκλεγμένου μέλους της Ε.Α.Κ.Π. στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, στην

Καρδίτσα και το Βόλο με τα Διοικητικά Συμβούλια των πρωτοβάθμιων σωματείων Δυτικής

Θεσσαλίας και Μαγνησίας.

130

30-06-2017

Δελτίο Τύπου-Καταγγελία της Ε.Α.Κ.Π. μπροστά στον εξοργιστικό και απαράδεκτο διαχωρισμό

που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι του Π.Σ. από όλους τους άλλους υπάλληλους του δημοσίου

τομέα, όσον αφορά την αντιμετώπιση τους σχετικά με τον τρόπο χορήγησης των γονικών αδειών.

131

30-06-2017

Προτάσεις της Ε.Α.Κ.Π. Δυτικής Ελλάδας για το Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Δυτικής Ελλάδας στις 30-06-2017.

132

30-06-2017

Συμμέτοχη της Ε.Α.Κ.Π. Δυτικής Ελλάδας στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Δυτικής Ελλάδας

στις 3062017.

133

30-06-2017

Αίτημα της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου στο προεδρείο της Ένωσης για σύγκληση Εκτάκτου Δ.

134

30-06-2017

Περιοδεία στελεχών της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου στον 1ο και 2ο Π.Σ. Ιωαννίνων.

135

03-07-2017

Συμμέτοχη των εκλεγμένων μελών της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης

136

03-07-2017

Ανακοίνωση της Ε.Α.Κ.Π. για τις συναντήσεις εκπροσώπου της Ε.Α.Κ.Π. με Δ.Σ. σωματείων των

πυροσβεστών.

137

03-07-2017

Συνέντευξη του εκλεγμένου στο ΔΣ της ΠΟΕΥΠΣ και μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της

ΕΑΚΠ Δημήτρη Βλάχου σχετικά με τα προβλήματα των πυροσβεστών που παραμένουν και

αυξάνονται.

138

03-07-2017

Περιοδεία στελεχών της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου στην 5η Ε.Μ.Α.Κ. και τον 3ο Π.Σ. Ιωαννίνων

139

04-07-2017

Παρέμβαση της Ε.Α.Κ.Π. Στερεάς Ελλάδας στο προεδρείο της Ένωσης Στερεάς Ελλάδας για παράνομη επιφυλακή πυρ/κου προσωπικού.

140

06-07-2017

Περιοδεία στελεχών της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου σε Π.Κ. του Νομού Ιωαννίνων

141

06-07-2017

Δελτίο τύπου της Ε.Α.Κ.Π. οι μεγάλες καταστροφικές πυρκαγιές στον νομό Λακωνίας αποτελούν

διαχρονικό έγκλημα σε βάρος της ζωής και της περιουσίας του Ελληνικού λαού και του φυσικού

πλούτου της χώρας μας.

142

07-07-2017

Παρέμβαση της Ε.Α.Κ.Π. στον Αναπλ. Υπουργό Εσωτερικών για την πυρασφάλεια των αστικών περιοχών που εδρεύουν Πυροσβεστικά Κλιμάκια.

143

07-07-2017

Περιοδεία στελεχών της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου στον 1ο Π.Σ. Ιωαννίνων

144

08-07-2017

Ανακοίνωση της Ε.Α.Κ.Π. Δυτικής Ελλάδας για την συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Δυτικής Ελλάδας στις 30/06/2017.

145

10-07-2017

Περιοδεία στελεχών της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου σε Π.Υ. και Π.Κ. του Νομού Θεσπρωτίας

146

11-07-2017

Κάλεσμα Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου για την ένστολη κινητοποίηση στη περιφερειακή διοίκηση Ηπείρου

στις 14-07-2017.

147

11-07-2017

Ανακοίνωσηαπάντηση Ε.Α.Κ.Π. Στερεάς Ελλάδας στο προεδρείο του σωματείου Στερεάς.

148

12-07-2017

Περιοδεία στελεχών της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου στον 2ο Π.Σ. Ιωαννίνων.

149

13-07-2017

Παρέμβαση της Ε.Α.Κ.Π. στον Αν.Υπ. Εσωτερικών για τις απάνθρωπες και επικίνδυνες συνθήκες

εργασίας των πυροσβεστών στις πυρκαγιές της Ζακύνθου.

150

13-07-2017

Προτάσεις της Ε.Α.Κ.Π. Λακωνίας για το Δ.Σ.

151

13-07-2017

Περιοδεία στελεχών της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου σε Π.Υ. και Π.Κ. των Νομών Άρτας και

Πρέβεζας.

152

14-07-2017

Ανοιχτή επιστολή της Ε.Α.Κ.Π. προς Αν. Υπουργό Εσωτερικών.

153

14-07-2017

Δελτίο τύπου της Ε.Α.Κ.Π. για το ατύχημα πυροσβεστών στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

154

14-07-2017

Συμμετοχή της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου στην παράσταση διαμαρτυρίας της Ένωσης στην Περιφερειακή

Πυροσβεστική Διοίκηση Ηπείρου.

155

15-07-2017

Δηλώσεις του μέλους της Ε.Γ. της Ε.Α.Κ.Π. Δημήτρη Βλάχου από την παράσταση διαμαρτυρίας

στην περιφέρεια Ιωαννίνων.

156

15-07-2017

Ανακοίνωση Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου για τα αποτελέσματα της παράστασης διαμαρτυρίας στις 14-07

2017.

157

16-07-2017

Ραδιοφωνική συνέντευξη του μέλους της Ε.Γ. της Ε.Α.Κ.Π. Ζαμπάτη Σπύρου για τις πρόσφατες

πυρκαγιές στην Λακωνία και για τα προβλήματα του Π.Σ.

158

17-07-2017

Έκφραση συλλυπητηρίων της Ε.Α.Κ.Π. στην οικογένεια και στους οικείους του συνάδελφου

Αριστείδη Μουζακίτη που «έφυγε» από την ζωή.

159

17-07-2017

Παρέμβαση Ε.Α.Κ.Π. Βορείου Αιγαίου προς το προεδρείο του Δ.Σ. για επικίνδυνες συνθήκες

εργασίας πυροσβεστών στη Σάμο.

160

17-07-2017

Συμμετοχή του εκλεγμένου εκπροσώπου της ΕΑΚΠ στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

161

19-07-2017

Ανακοίνωση Ε.Α.Κ.Π. για το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. στις 17-07-2017.

162

19-07-2017

Δελτίο τύπου της Ε.Α.Κ.Π. για το θανάσιμο τραυματισμό του Μουζακίτη Αριστείδη.

163

19-07-2017

Απάντηση της Ε.Α.Κ.Π. στο προεδρείο της Ε.Υ.Π.Σ.Π. Ηπείρου.

164

22-07-2017

Ραδιοφωνική συνέντευξη του μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ε.Α.Κ.Π. Γρηγόρη

Καργάκου για τις πυρκαγιές της Λακωνίας και για τα προβλήματα του Π.Σ.

165

26-07-2017

Παρέμβαση της Ε.Α.Κ.Π. για τις κτιριακές εγκαταστάσεις της Σαρρη.

166

28-07-2017

Παρέμβαση – καταγγελία της Ε.Α.Κ.Π. προς τον Αν. Υπουργό για την άμεση απεμπλοκή των

πυροσβεστικών δυνάμεων που ενισχύουν περιοχές χωρίς να υπάρχουν πυρκαγιές.

167

28-07-2017

Συνέντευξη του μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ε.Α.Κ.Π. Δημήτρη Βλάχου για τα

προβλήματα και τις εξελίξεις στο Π.Σ.

168

31-07-2017

Παρέμβαση της Ε.Α.Κ.Π. για την αδικαιολόγητη άρνηση του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. για χορήγηση

δάνειων σε μετόχους του πυροσβέστες & αστυνομικούς.

169

31-07-2017

Δελτίο τύπου – καταγγελία της Ε.Α.Κ.Π. για την απαράδεκτη και απαξιωτική αντιμετώπιση από

την κυβέρνηση των γονέων πυροσβεστικών υπαλλήλων σχετικά με τον τρόπο χορήγησης των

γονικών αδειών.

170

04-08-2017

Κοινοποίηση από την Ε.Α.Κ.Π. δύο εγγράφων με τα οποία καλούνται να διερευνηθούν από τις

αρμόδιες υπηρεσίες τα όσα αναφέρονται στην καταγγελία της για τις κτιριακές εγκαταστάσεις στην

οδό Σαρρή.

171

04-08-2017

Δελτίο τύπου της Ε.Α.Κ.Π. για τις επικίνδυνες εργασιακές συνθήκες των πυροσβεστών.

172

08-08-2017

Δελτίο τύπου της Ε.Α.Κ.Π. για τις νέες μεγάλες καταστροφές που προκάλεσε η πυρκαγιά στα

Κύθηρα και τις πραγματικές ευθύνες των αρμοδίων.

173

09-08-2017

Ραδιοφωνική συνέντευξη του μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ε.Α.Κ.Π. Δημήτρη

Βλάχου για τις πρόσφατες πυρκαγιές.

174

12-08-2017

Παρέμβαση της. στον Αν. Υπουργό Εσωτερικών για την υπερεργασία των πυροσβεστών στις

πυρκαγιές της Αλβανίας.

175

14-08-2017

Παρέμβαση στον Υπ. Εσωτερικών για την αναγνώριση του επαγγέλματος των πυροσβεστών ως

βαρύ ανθυγιεινό και επικίνδυνο.

176

14-08-2017

Παρέμβαση της Ε.Α.Κ.Π. στον Αν. Υπουργό Εσωτερικών για την ανάκληση των παράνομων και

αδικαιολόγητων μετακινήσεων πυροσβεστών.

177

16-08-2017

Συνέντευξη του μέλους της Ε.Γ. της Ε.Α.Κ.Π. Ζαμπάτη Σπύρου στο ionian chanel για την

πυρκαγιά στα Κύθηρα.

178

16-08-2017

Συνέντευξη του μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης

Πυροσβεστών Ζαμπάτη Σπύρου στην Εrt open.

179

21-08-2017

Συνέντευξη του μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης

Πυροσβεστών Δημήτρη Βλάχου για τα προβλήματα των πυροσβεστών και της πυρασφάλειας στην

Ήπειρο και σε όλη την Ελλάδα.

180

22-08-2017

Καταγγελία της Ε.Α.Κ.Π. για τις δηλώσεις του προέδρου της Ε.Υ.Π.Σ. Ήπειρου για το υπερωριακό

καθεστώς των εποχικών-συμβασιούχων συναδέλφων.

SS

181

23-08-2017

Δελτίο Τύπου της Ε.Α.Κ.Π. για την αποσάρθρωση της πυροπροστασίας με αφορμή της μεγάλες

πυρκαγιές

182

42226Σ

26-08-2017

Παρέμβαση της ΕΑΚΠ προς τον Αρχηγό για τις μεταβατικές συνθήκες στέγασης του

περιπολικού του 1ου Π.Σ. Αθηνών.

183

27-08-2017

Συνέντευξη του μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ε.Α.Κ.Π. Δημήτρη Βλάχου στην ΕΡΤ Λάρισας.

184

28-08-2017

Δελτίο Τύπου της Ε.Α.Κ.Π. Δυτικής Ελλάδας για την στάση του κυβερνητικού συνδικαλισμού.

SS

185

29-08-2017

Προτάσεις θεμάτων για συζήτηση της Ε.Α.Κ.Π. Στερεάς Ελλάδας για το Δ.Σ. της Ένωσης στις 30-08-2017.

SS

186

30-08-2017

Συμμετοχή του εκλεγμένου εκπροσώπου της ΕΑΚΠ στην ΕΥΠΣ Στερεάς Ελλάδας στην συνεδρίαση του Δ.Σ.

SS

187

31-08-2017

Συμμετοχή του εκλεγμένου εκπροσώπου της ΕΑΚΠ στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

188

02-09-2017

Ανακοίνωση της Ε.Α.Κ.Π. για την συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. στις 31-08-2017.

189

04-09-2017

Συμμέτοχη των εκλεγμένων μελών της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης

190

04-09-2017

Προτάσεις της Ε.Α.Κ.Π. Δυτικής Ελλάδας για το Δ.Σ. της Ένωσης στις 05-09-2017

SS

191

05-09-2017

Δελτίο Τύπου της Ε.Α.Κ.Π. με αφορμή τον αντίκτυπο του Αναπλ. Υπουργού Εσωτερικών για τους πυροσβέστες.

192

05-09-2017

Συμμέτοχη της Ε.Α.Κ.Π. Δυτικής Ελλάδας στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης στις 05-09-2017.

SS

193

08-09-2017

Συμμετοχή της Ε.Α.Κ.Π. στην ένστολη διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη (ΔΕΘ).

194

09-08-2017

Συμμετοχή μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ε.Α.Κ.Π. στο συλλαλητήριο του ΠΑ.Μ.Ε. στην Θεσσαλονίκη (ΔΕΘ).

195

12-09-2017

Παρέμβαση της Ε.Α.Κ.Π. Στερεάς Ελλάδας προς τον Αρχηγό του Π.Σ. για τις μετακινήσεις υπαλλήλων για στελέχωση περιπολικού Π.Κ. οδικού Άξονα.

SS

196

14-09-2017

Ανακοίνωση της Ε.Α.Κ.Π. για τον εκφυλισμό της κινητοποίησης των Ομοσπονδιών των Σ.Α. στην Δ.Ε.Θ. και για τις μεθοδεύσεις του προεδρείου της ΠΟ.Ε.Υ.Π.Σ. για Έκτακτο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο.

197

17-09-2017

Ανακοίνωση της ΕΑΚΠ για την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας που θα πραγματοποιηθεί στις 23/9ου στην Αθήνα.

SS

198

18-09-2017

Ανακοίνωση της ΕΑΚΠ Δυτικής Ελλάδας για τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Δυτικής Ελλάδας στις 5/9ου .

SS

199

20-09-2017

Συμμετοχή του εκλεγμένου εκπροσώπου της ΕΑΚΠ στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. της 20/9ου

200

21-09-2017

Έκδοση Ενημερωτικού Σημειώματος της ΕΑΚΠ για τις επιπτώσεις στους πυροσβέστες από τις αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις του Νόμου της Υπουργού Υγείας Αχτσιόγλου .

SS

201

22-09-2017

Ανακοίνωση της Ε.Α.Κ.Π. για τα αποτελέσματα του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. της 20/9ου .

202

23-09-2017

Τακτική Συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ε.Α.Κ.Π.

203

24-09-2017

Ανακοίνωση της Ε.Α.Κ.Π. για την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας στις 20-09-2017.

SS

204

27-09-2017

Ανακοίνωση της Ε.Α.Κ.Π. προς τα Δ.Σ. των Ενώσεων Δ. Μακεδονίας και Θεσσαλίας για συνάντηση με εκπρόσωπο της Ε.Α.Κ.Π.

205

27-09-2017

Παρέμβαση της Ε.Α.Κ.Π. προς τον Αναπλ. Υπουργών Εσωτερικών για τον αδικαιολόγητο καταλογισμό ευθυνών στους υπαλλήλους του Π.Σ. για φθορές και βλάβες οχημάτων που προκύπτουν κατά την διάρκεια συμβάντων.

206

28-09-2017

Δελτίο Τύπου της Ε.ΑΚ.Π. για τα αποτελέσματα της Συνεδρίασης της Ε.Γ, της παράταξης στις 23-09-207.

SS

207

28-09-2017

Δελτίο Τύπου της Ε.Α.Κ.Π. Δυτικής Ελλάδας για την ενδεχόμενη εγκατάσταση πυρηνικών κεφαλών στην στρατιωτική βάση του Αράξου.

SS

208

2-10-2017

Συμμέτοχη των εκλεγμένων μελών της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης.

209

04-10-2017

Ανακοίνωση της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου για τα αποτελέσματα του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ Ηπείρου στις 02-10-2017.

210

9-10-2017

Ανακοίνωση της Ε.Α.Κ.Π. για την αναγκαιότητα της οριστικής ρήξης με τον κυβερνητικό συνδικαλισμό.

SS

211

13-10-2017

Συμμετοχή του εκλεγμένου εκπροσώπου της ΕΑΚΠ στην ΕΥΠΣ Στερεάς Ελλάδας στην συνεδρίαση του Δ.Σ.

212

14-10-2017

Καταγγελία της Ε.Α.Κ.Π. για τις δολοφονικές επιθέσεις των φασιστών της Χρυσής Αυγής.

213

18-10-2017

Επιστολή της Ε.Α.Κ.Π. προς το προεδρείο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

SS

214

18-10-2017

Ανακοίνωση της Ε.Α.Κ.Π. Βορείου Αιγαίου για τη αδράνεια του προεδρείου της Ένωσης και την άμεση σύγκληση του Δ.Σ.

215

22-10-2017

Παρέμβαση της Ε.Α.Κ.Π. Στερεάς Ελλάδας προς την Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. για την καταπόνηση και έκθεση των υπαλλήλων σε κίνδυνο μέσω της καταχρηστικής υπέρβασης του χρόνου εργασίας.

SS

216

23-10-2017

Δελτίο Τύπου της Ε.Α.Κ.Π. για τις διώξεις των αγωνιστών που αντιστέκονται στα πολεμικά σχέδια και τις επεμβάσεις σε βάρος των λαών.

SS

217

25-10-2017

Ανακοίνωση – Ανοιχτή επιστολή της Ε.Α.Κ.Π. προς την Ε.Υ.Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας.

SS

218

27-10-2017

Πρόταση της Ε.Α.Κ.Π. προς το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. για οργάνωση αγωνιστικών κινητοποιήσεων.

SS

219

27-10-2017

Συμμετοχή του εκλεγμένου εκπροσώπου της ΕΑΚΠ στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. της 27/10ου

220

27-10-2017

Συμμετοχή του εκλεγμένου εκπροσώπου της ΕΑΚΠ στο Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. στην συμπαράσταση προς τον σύλλογο ΑΞΙΑ που πραγματοποιούσε κατάληψη στο υπουργείο εργασίας για την περικοπή των συντάξεων χηρείας.

SS

221

31-10-2017

Συμμετοχή του εκλεγμένου εκπροσώπου της ΕΑΚΠ στην ΕΥΠΣ Δυτικής Ελλάδας στην συνεδρίαση του Δ.Σ.

SS

222

31-10-2017

Ανακοίνωση της ΕΑΚΠ για τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

στις 27-10-2017.

223

31-10-2017

Απάντηση της ΕΑΚΠ περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην νέα προβοκάτσια του προεδρείου της ΕΥΠΣ Περ/ρειας Στερεάς Ελλάδας.

224

07-11-2017

Συμμέτοχη των εκλεγμένων μελών της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης.

225

07-11-2017

Κάλεσμα της ΕΑΚΠ για συμμετοχή των υπαλλήλων του Π.Σ. στο πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.

226

09-11-2017

Συμμετοχή των στελεχών της ΕΑΚΠ στο πανελλαδικό συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ στην Αθήνα.

227

11-11-2017

Ανακοίνωση της ΕΑΚΠ Δυτικής Ελλάδας για τα αποτελέσματα του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Δυτικής Ελλάδας στις 31/10/2017.

228

13-11-2017

Ανακοίνωση – Κάλεσμα της ΕΑΚΠ προς όλους τους πενταετής και εποχικούς πυροσβέστες με αφορμή την κινητοποίηση της ΠΟΣΠΥΔ στις 13/11/2017 στο Σύνταγμα.

229

13-11-2017

Συμμετοχή στήριξης στελεχών της ΕΑΚΠ στην αγωνιστική κινητοποίηση των πενταετών και εποχικών πυροσβεστών στο Σύνταγμα με το δικό της πανό και με αίτημα την άμεση μονιμοποίηση με σταθερές σχέσεις εργασίας όλων των πενταετών και εποχικών συναδέλφων.

230

14-11-2017

Συμμετοχή του εκλεγμένου εκπροσώπου της ΕΑΚΠ στην ΠΟΕΥΠΣ, στην κοινή σύσκεψη της Ε.Γ. του Π.Α.ΜΕ. με τις Ομοσπονδίες των μονίμων και συμβασιούχων πυροσβεστών και την ΕΑΠΣ που έγινε στην Αθήνα στις 14/11ου με πρωτοβουλία του Π.Α.ΜΕ.

231

14-11-2017

Ανακοίνωση της ΕΑΚΠ για το πρόγραμμα της διήμερης περιοδείας στις 16&17/11 σε 10 Π.Υ. και Π.Κ. των τεσσάρων Νομών της Δυτικής Μακεδονίας

232

14-11-2017

Δελτίο Τύπου της ΕΑΚΠ Δυτικής Ελλάδας για την ενδεχόμενη αναστολή του Π.Κ. Ληξουρίου και για τις ενέργειες της .

233

15-11-2017

Ανακοίνωση- Δελτίο τύπου της ΕΑΚΠ με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου.

234

15-11-2017

Δελτίο τύπου της ΕΑΚΠ για τα αίτια και τις συνέπειες των πλημμυρών στην Δυτική Αττική κ.λ.π.

235

16-11-2017

Συνέντευξη του μέλους της Ε.Α.Κ.Π. στο Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Δυτικής Ελλάδας Σπύρου Ζαμπάτη στην ΕΡΤ ΖΑΚΥΝΘΟΥ για το ενδεχόμενο αναστολής του Π.Κ. Ληξουρίου Κεφαλονιάς, σχετικά με τις τραγικές συνέπειες από τις πλημμύρες στην Αττική κ.ά.

236

15-11-2017

Συμμετοχή εκπροσώπου της Ε.Α.Κ.Π. κατά την συνάντηση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Π.Α.ΜΕ με τις οργανώσεις των εργαζομένων στο Πυροσβεστικό Σώμα.

237

16-11-2017

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ε.Α.Κ.Π. σε Π.Υ. και Π.Κ. Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα σε: Π.Υ. Γρεβενών, Π.Κ. Άργος Ορεστικό, Π.Κ. Νεστορίου και Π.Κ. Νεάπολης.

238

17-11-2017

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ε.Α.Κ.Π. σε Π.Υ. και Π.Κ. Δυτικής Μακεδονίας και συγκριμένα σε: Π.Υ. Κοζάνης, Πυροσβεστική Ακαδημία –Σχ. Πυρ/στων Πτολεμαΐδας, Π.Υ. Φλώρινας, Π.Κ. Δεσκάτης.

239

17-11-2017

Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου για την περιοδεία της Ε.Α.Κ.Π. σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Αττικής.

240

20-11-2017

Συμμετοχή του εκλεγμένου εκπροσώπου της Ε.Α.Κ.Π. στο Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

241

20-11-2017

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ε.Α.Κ.Π. σε Π.Υ. της Περιφέρειας Αττικής και συγκεκριμένα σε: 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών, 2ο Πυρ/κο Σταθμό Αθηνών, Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

242

21-11-2017

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ε.Α.Κ.Π. σε Π.Υ. της Περιφέρειας Αττικής και συγκεκριμένα σε: 2ο Πυρ/κο Σταθμό Πειραιά, Διοίκηση Πυρ/κων Υπηρεσιών Πειραιά, 1ος Πυρ/κο Σταθμό Πειραιά, 10ο Πυρ/κο Σταθμό Αθηνών, 7ο Πυρ/κο Σταθμό Αθηνών, 8ο Πυρ/κο Σταθμό Αθηνών.

243

21-11-2017

Καταγγελία της Ε.Α.Κ.Π. Βορείου Αιγαίου για μεθοδεύσεις του προεδρείου της Ένωσης Β. Αιγαίου.

244

25-11-2017

Παρέμβαση της Ε.Α.Κ.Π. στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος για προβλήματα Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και Πυροσβεστικών Κλιμακίων της Δυτικής Μακεδονίας.

245

27-11-2017

Ανακοίνωση της Ε.Α.Κ.Π. για την συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. στις 20-11-2017.

246

28-11-2017

Συμμετοχή εκλεγμένου μέλους της Ε.Α.Κ.Π. Στερεάς Ελλάδας σε περιοδείες του Δ.Σ. της Ένωσης σε Π.Κ. Αλιβερίου, Καρύστου και Κύμης.

247

30-11-2017

Συμμετοχή εκλεγμένου μέλους της Ε.Α.Κ.Π. Στερεάς Ελλάδας σε περιοδείες του Δ.Σ. της Ένωσης σε Π.Υ. Χαλκίδας, Τανάγρας και Οινοφύτων.

248

01-12-2017

Δελτίο Τύπου – Καταγγελία της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου για την επίθεση της αστυνομίας σε εργαζόμενους της επιχείρησης MARKET IN ( πρώην Καρυπίδης), που αγωνίζονται για την επιβίωσή τους.

249

05-12-2017

Συμμετοχή του εκλεγμένου εκπροσώπου της Ε.Α.Κ.Π. στην Ε.Υ.Π.Σ. Δυτικής Ελλάδας στην συνεδρίαση του Δ.Σ.

250

05-12-2017

Συνέντευξη του μέλους της Ε.Α.Κ.Π. Βλάχου Δημήτρη, στον τηλεοπτικό σταθμό, ΒΗΜΑ για το κάλεσμα της ΕΑΚΠ σε συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων της επιχείρησης του MARKET IN.

251

05-12-2017

Συμμετοχή εκλεγμένου μέλους της Ε.Α.Κ.Π. Στερεάς Ελλάδας σε περιοδείες του Δ.Σ. της Ένωσης σε Π.Υ. Θήβα , Λειβαδιά και Αταλάντη.

252

06-12-2017

Κάλεσμα της Ε.Α.Κ.Π. Στερεάς Ελλάδας για συμμετοχή όλων των συναδέλφων στις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 14 Δεκέμβρη.

253

06-12-2017

Συμμετοχή μελών της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου στην κινητοποίηση των εργαζομένων στo Market In ενάντια στις απολύσεις.

254

06-12-2017

Συνέντευξη του μέλους της Ε.Α.Κ.Π. Βλάχου Δημήτρη, στον τηλεοπτικό σταθμό, Ηπειρος TV 1 με αφορμή την παρουσία της ΕΑΚΠ στην κινητοποίηση των εργαζομένων της επιχείρησης του MARKET IN.

255

07-12-2017

Συμμετοχή μέλους της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου στην κινητοποίηση στα δικαστήρια των Ιωαννίνων για συμπαράσταση στους εργαζόμενους που διώκονται, απαιτώντας την ανάκληση των διώξεων. Συμμετοχή και στην παρέμβαση και τη διαμαρτυρία του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων και των ταξικών δυνάμεων, που πραγματοποιήθηκε προς τον περιφερειάρχη Ηπείρου.

256

08-12-2017

Παρέμβαση της Ε.Α.Κ.Π. Δυτικής Ελλάδας προς τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος για ελλείπεις και ανύπαρκτες παροχές υπηρεσιών καθαριότητας σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και Πυροσβεστικά Κλιμάκια.

257

08-12-2017

Συνέντευξη του μέλους της Ε.Α.Κ.Π. στο Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Δυτικής Ελλάδας Σπύρου Ζαμπάτη στην ΕΡΤ ΖΑΚΥΝΘΟΥ για τις ελλείψεις ή ανύπαρκτες παροχές υπηρεσιών καθαριότητας σε εγκαταστάσεις στέγασης Π.Υ. και Π.Κ. της συνδικαλιστικής αρμοδιότητας της Ένωσης.

258

09-12-2017

Κάλεσμα της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου σε συγκέντρωση και συζήτηση για τον αγώνα των πυροσβεστών.

259

09-12-2017

Ανακοίνωση – Καταγγελία της Ε.Α.Κ.Π. Στερεάς Ελλάδας για την προώθηση από το προεδρείο της Ε.Υ.Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας επιχειρηματικών συμφερόντων.

260

10-12-2017

Συνέντευξη του μέλους της Ε.Α.Κ.Π. Βλάχου Δημήτρη σχετικά με τις κυβερνητικές εξαγγελίες για την μονιμοποίηση των συναδέλφων Π.Π.Υ.

261

12-12-2017

Κάλεσμα της Ε.Α.Κ.Π. για συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις του Π.Α.ΜΕ. στις 14 Δεκέμβρη 2017.

262

13-12-2017

Συνέντευξη του μέλους της Ε.Α.Κ.Π. Βλάχου Δημήτρη, σε τηλεοπτικό σταθμό, για προβλήματα των Πυροσβεστών.

263

14-12-2017

Συμμετοχή της Ε.Α.Κ.Π. στις απεργιακές συγκεντρώσεις στην Αττική στις 14-12-1017.

264

14-12-2017

Συμμετοχή της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου στις απεργιακές συγκεντρώσεις στα Ιωάννινα στις 14-12-2017

265

14-12-2017

Συμμετοχή της Ε.Α.Κ.Π. Δυτικής Ελλάδας και αποστράτων συναδέλφων στις απεργιακές συγκεντρώσεις στην Πάτρα στις 14-12-2017.

266

14-12-2017

Συμμετοχή της Ε.Α.Κ.Π. Στερεάς Ελλάδας στις απεργιακές συγκεντρώσεις στην Χαλκίδα στις 14-12-2017.

267

14-12-2017

Συμμετοχή της Ε.Α.Κ.Π. Βορείου Αιγαίου στις απεργιακές συγκεντρώσεις στην Ικαρία στις 14-12-2017.

268

16-12-2017

Ανακοίνωση της Ε.Α.Κ.Π. Δυτικής Ελλάδας για τα αποτελέσματα του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Δυτικής Ελλάδας στις 05-12-2017.

269

16-12-2017

Συμμετοχή της Ε.Α.Κ.Π. Δυτικής Ελλάδας στη συγκέντρωση που κάλεσε το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας – Βόνιτσας και ο Σύλλογος ιδιωτικών υπαλλήλων Λευκάδας – Βόνιτσας έξω από το Market In στο Νυδρί Λευκάδας, ως συμπαράσταση στους εργαζόμενους από τα Ιωάννινα, που διεκδικούν δεδουλευμένα πάνω από 18 μήνες, καθώς και τη δουλειά τους.

270

18-12-2017

Δελτίο Τύπου της Ε.Α.Κ.Π. για την προσαγωγή από κατασταλτικές δυνάμεις του προέδρου του Πανελλαδικού Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών.

271

18-12-2017

Συμμετοχή εκλεγμένου μέλους της Ε.Α.Κ.Π. Στερεάς Ελλάδας σε περιοδείες του Δ.Σ. της Ένωσης σε Π.Υ και Π.Κ., συγκεκριμένα σε: Π.Υ. Ιτέας, Άμφισσας και Π.Κ. Λιδορικίου.

272

21-12-2017

Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου της Ε.Α.Κ.Π. για την παρουσία εκπροσώπων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

273

29-12-2017

Ανακοίνωση – Απάντηση της Ε.Α.Κ.Π. Στερεάς Ελλάδας στο προεδρείο της Ε.Υ.Π.Σ. Περ/ρειας Στερεάς Ελλάδας.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΑΚΠ

Από 01/01/2017 έως και 31/12/2017

Α/Α

ΕΙΔΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Ανακοινώσεις – Δελτία τύπου – Καταγγελίες – Καλέσματα

102

Παρεμβάσεις σε αρμόδια Υπουργεία – Α.Π.Σ. για διάφορα εργασιακά θέματα κ.λ.π.

44

Περιοδείες σε Π.Υ. και Π.Κ.

23

Συνεδριάσεις Εκτελεστικής Γραμματείας

3

Συνεντεύξεις και δηλώσεις στελεχών σε Μ.Μ.Ε.

16

Συμμετοχή σε Συνέδρια

1

Συμμετοχή σε Διοικητικά Συμβούλια

28

Συμμετοχή σε κινητοποιήσεις

7

Συμμετοχή σε συναντήσεις με φυσική και πολιτική ηγεσία

1

Συμμετοχή σε συλλαλητήρια του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.

10

Συναντήσεις με συνδικαλιστικούς φορείς

3

Απαντήσεις σε συνδικαλιστικές οργανώσεις

6

Ψηφίσματα συμπαράστασης

1

Ψηφίσματα που κατατέθηκαν σε Συνέδρια

2

Προτάσεις σχεδίων Π.Δ. για εργασιακά ζητήματα που κατατέθηκαν σε Συνέδρια

1

Επικαιροποίηση νομοθετικών διατάξεων

1

Συμμετοχή σε συσκέψεις άλλων συνδικαλιστικών φορέων

2

Προτάσεις που κατατέθηκαν για την ημερήσια διάταξη των Διοικητικών Συμβουλίων

11

Ψηφίσματα που κατατέθηκαν σε Γ.Σ.

3

Συμμετοχή σε εκδηλώσεις άλλων φορέων και συναντήσεις

4

Ενημερωτικά σημειώματα και κοινοποίηση εγγράφων κρατικών φορέων σε σχέση με παρεμβάσεις ΕΑΚΠ

4

Σας ευχαριστώ πολύ .

Share

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο

https://google.com/