Καλως ήρθατε στο νέο μας site! Μέχρι την ολοκλήρωση της μεταφοράς μπορείτε να χρησιμοποιείται παράλληλα το παλιό site.

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση πατήστε τον Τίτλο της.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΓΙΑ ΤΟ 22ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

Share

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΙΕΚΔΗΚΗΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ 22ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

Κυλλήνη 29-30 Μαΐου 2018

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών καταθέτει ως ψήφισμα για το 22ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας, τη θέση και την πρότασή της για την αγωνιστική δράση που θα πρέπει να αναλάβει άμεσα, το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο των πυροσβεστών.

Η πρότασή μας αποτελεί την κατάλληλη απάντηση απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης, που σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζει την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων σε βάρος μας, όπως και σε βάρος όλων των εργαζομένων και του λαού της χώρας. Προωθεί με μεγαλύτερη ένταση την κατάργηση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων που μας έχουν απομείνει, προκειμένου να ισχυροποιηθούν και να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των μονοπωλιακών και επιχειρηματικών ομίλων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

  • Έναρξη κινητοποιήσεων μέσα στην αντιπυρική περίοδο σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο με σταδιακή κλιμάκωση τους. Πραγματοποίηση άμεσα συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας στη Βουλή και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως υπάλληλοι του Π.Σ. και για την υποβάθμιση των υπηρεσιών μας και του συστήματος πυρασφάλειας.

  • Με την λήξη των εργασιών του συνεδρίου να οργανωθεί συνέντευξη τύπου από το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. με διαπαραταξιακή συμμετοχή και την προβολή ειδικού προπαγανδιστικού σποτ στα Μ.Μ.Ε. για να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός για τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στις δομές της πυροπροστασίας και για τα εργασιακά προβλήματα των πυροσβεστών. Σε συνέχεια των παραπάνω ενεργειών να στηθούν μόνιμα στέκια σε κεντρικά σημεία των μεγαλουπόλεων, για την διανομή ανάλογου περιεχόμενου προπαγανδιστικού υλικού, καθώς επίσης να γίνετε κατά περιόδους η διακίνηση του και στα διόδια των κεντρικών οδικών αξόνων με σκοπό την πλατειά ενημέρωση του κοινού.

  • Για την καλύτερη οργάνωση με σκοπό τη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στις κινητοποιήσεις, επιβάλλεται να πραγματοποιηθούν περιοδείες από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (με πρόγραμμα που θα κοινοποιηθεί έγκαιρα με ανακοίνωση), σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. Να ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας για το σύνολο των αρνητικών εξελίξεων που τσακίζουν τα εργασιακά και κοινωνικά μας δικαιώματα, όπως και όλων των εργαζομένων και του λαού. Να δυναμώσει η αλληλεγγύη μεταξύ των πυροσβεστών για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Να κατανοηθεί από όλους η αναγκαιότητα για οργάνωση αγωνιστικών διεκδικήσεων, με τη συμμετοχή των περισσότερων συναδέλφων και την απαιτούμενη προετοιμασία.

  • Να γίνει ανάρτηση πανό σε όλες τις υπηρεσίες και τα κλιμάκια με τα αιτήματα μας.

ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΜΑ

  • Προς όλους τους 5ετούς θητείας και τους συμβασιούχους συναδέλφους και τα συνδικάτα τους, για κοινή κάθοδο στους αγώνες με μαζικό – δυναμικό παρόν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Για κοινή συμπόρευση και κοινό αγώνα, σε σωματεία και συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις μας τους αφορούν άμεσα, αφού στοχεύουν στην αναβάθμιση της πυρασφάλειας της χώρας και την ενίσχυση των υπηρεσιών μας προς όφελος της προστασίας του λαού και του φυσικού μας πλούτου, στόχοι που πρέπει να γίνουν υπόθεση του ίδιου του εργατικού – λαϊκού κινήματος.

ΒΑΣΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

  • Αύξηση των κρατικών δαπανών για το Πυροσβεστικό Σώμα για την πλήρη κάλυψη όλων των σύγχρονων αναγκών του, την ικανοποίηση των αιτημάτων μας και την αναβάθμιση της πυρασφάλειας για το λαό.

  • Κατάργηση των νομοθετικών διατάξεων (Π.Δ. 93/2014 και 13/2017) που ξεσπιτώνουν τους πυροσβέστες με μεταθέσεις και μετακινήσεις, διαλύουν τον προσωπικό και οικογενειακό τους προγραμματισμό και παράλληλα αποδυναμώνουν ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες των περιοχών που υπηρετούσαν πριν να ξεσπιτωθούν. Καμία μετακίνηση για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών με φύλλα πορείας. Σύσταση νέου αξιοκρατικού Κανονισμού Μεταθέσεων, που ως προϋπόθεση θα έχει την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού με σταθερή σχέση εργασίας, για την κάλυψη όλων των κατά τόπους πραγματικών κενών οργανικών θέσεων. Να επιστρέψουν στα σπίτια τους και στις υπηρεσίες τους, όλοι οι συνάδελφοι που ξεσπιτώθηκαν με μεταθέσεις και μετακινήσεις και μέχρι να γίνει αυτό, να τους παρέχεται δωρεάν διαμονή σε κατάλληλες κατοικίες ή χορήγηση αντίστοιχου στεγαστικού επιδόματος και επιδόματος σίτισης, για ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, με ευθύνη της υπηρεσίας και του κράτους. Όχι στις προτάσεις του προεδρείου και της πλειοψηφίας της Ομοσπονδίας, όπου και εκεί για ξεσπίτωμα συναδέλφων γίνεται λόγος. Αποκατάσταση όλων των συναδέλφων που υπέστησαν αδικίες, από τις διαχρονικές παράνομες αποφάσεις και τις στρεβλώσεις στο καθεστώς των Μεταθέσεων.

  • Μονιμοποίηση με σταθερές υπηρεσιακές σχέσεις όλων των 5ετούς θητείας και των εποχικών συμβασιούχων συναδέλφων, στο Πυροσβεστικό Σώμα, τη Δασική Υπηρεσία και τις υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας. Η ανακοίνωση της κυβέρνησης για πρόσληψη 5.066 ατόμων μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας για την κάλυψη αναγκών της δασικής υπηρεσίας επιβεβαιώνει την αναγκαιότητα αυτή. Η κυβέρνηση μπορεί να μονιμοποίησε τους 2.165 πενταετείς συναδέλφους μας, πρέπει όμως άμεσα να προχωρήσει στην πλήρη μισθολογική και οικονομική εξίσωσή τους με το μόνιμο προσωπικό, όπως και στην κατοχύρωση της θέσης τους στον τόπο που υπηρετούν με την αντίστοιχη αύξηση της οργανικής δύναμης. Μόνο έτσι υπάρχει πλήρης μονιμοποίηση και δικαιώνονται οι πολυετείς αγώνες τους, έστω και για ένα μέρος των πενταετών συναδέλφων.

  • Κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού μέσω των πανελληνίων εξετάσεων για να καλυφθούν οι πραγματικές κενές θέσεις του Π.Σ. και να στελεχωθούν επαρκώς οι υπηρεσίες μας.

  • Καμιά κατάργηση ή αναστολή λειτουργίας, πυροσβεστικής υπηρεσίας και πυροσβεστικού κλιμακίου και αναβάθμισή τους με πλήρη στελέχωση σε μόνιμο προσωπικό, κατάλληλο εξοπλισμό και υποδομές και εκσυγχρονισμό της εκπαίδευσης του προσωπικού. Ίδρυση νέων πυροσβεστικών υπηρεσιών όπου απαιτούν οι σύγχρονες ανάγκες, η προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού, η εξέλιξη της επιστημονικής – τεχνολογικής ανάπτυξης των υποδομών και η προστασία του φυσικού μας πλούτου. Δημιουργία ασφαλούς δικτύου πρόληψης και πυρασφάλειας σε όλη τη χώρα.

  • Πλήρη αποστρατικοποίηση του πυροσβεστικού σώματος με τον αποχαρακτηρισμό του από σώμα ασφάλειας και την μετατροπή του σε πολιτική δημόσια υπηρεσία με κοινωνικό και όχι κατασταλτικό προσανατολισμό.

  • Ανανέωση των πυροσβεστικών οχημάτων και άμεση απόσυρση όλων των πεπαλαιωμένων. Αντικατάσταση όλων των φθαρμένων και μη προβλεπόμενων ελαστικών των οχημάτων.

  • Προμήθεια αξιόπιστου, σύγχρονου και ασφαλούς ατομικού εξοπλισμού, στολών, αναπνευστικών συσκευών καθώς και προμήθεια συσκευών ελέγχου ποιότητας του αέρα των φιαλών σε όλες τις Π.Υ. που έχουν αεροσυμπιεστές πλήρωσης αέρα.

  • Αναγνώριση του επαγγέλματος μας ως Βαρύ Ανθυγιεινό και Επικίνδυνο με την θέσπιση και εφαρμογή των απαιτούμενων αυξημένων μέτρων προστασίας της υγείας και της ασφάλειας στην υπηρεσία κατά την διάρκεια των εγγενών δραστηριοτήτων, που η έλλειψή τους αποτελεί την κύρια αιτία της πλειοψηφίας των τραυματισμών και των θανάτων των συναδέλφων μας, όλα τα προηγούμενα χρόνια. Καταγραφή των επαγγελματικών ασθενειών και των αιτιών που τις προκαλούν. Πλήρη και τακτικό ιατρικό έλεγχο όλων των συναδέλφων και ιδιαίτερα αυτών που έχουν εμπλακεί σε συμβάντα, χωρίς τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας. Παρουσία ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού με ασθενοφόρο στην διάρκεια των μεγάλων συμβάντων για την άμεση αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών υγείας και ατυχημάτων. Επιστροφή των 9 ασθενοφόρων στο Π.Σ. Εξασφάλιση των απαραίτητων, σύγχρονων εγκαταστάσεων για την ξεκούραση και την ανθρώπινη – αξιοπρεπή μεταφορά και διαβίωση των πυροσβεστών, κυρίως όταν συνδράμουμε σε δασικές πυρκαγιές άλλων περιφερειών μακριά από την έδρα μας και ανάληψη όλου του κόστους από την Υπηρεσία.

  • Χορήγηση πλήρους διοικητικής μέριμνας σε όλους τους εμπλεκόμενους συναδέλφους κατά την διάρκεια εμπλοκής σε μεγάλα συμβάντα που απαιτούν και ενίσχυση από όμορες περιοχές, με την χορήγηση ολοκληρωμένου γεύματος και συνεχή τροφοδοσία πόσιμου νερού.

  • Μετεγκατάσταση των πυροσβεστικών υπηρεσιών και κλιμακίων που στεγάζονται σε ακατάλληλες κτηριακές εγκαταστάσεις και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια μας. Ένταξη των απαιτούμενων έργων στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων ή σε αντίστοιχα προγράμματα, με αποκλειστική χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.

  • Επαρκή καθαριότητα στους χώρους εργασίας, με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες που παρουσιάζουν ελλείψεις.

  • Προστασία του ωραρίου από τις υπερβάσεις και τις καταστρατηγήσεις, με πρόσθετη υπηρεσία και συνεχείς επιφυλακές. Να καταργηθούν οι επιφυλακές, που γίνονται για να καλυφθούν η μεγάλη έλλειψη προσωπικού και οι πάγιες ανάγκες της υπηρεσίας μας.

  • Χορήγηση των γονικών αδειών και διευκολύνσεων στο σύνολο των υπαλλήλων του Π.Σ. με πλήρη εφαρμογή των διατάξεων του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα. (Με τα Π.Δ. 82/2016 και 72/2017 διατηρούνται αρκετοί περιορισμοί στη χορήγηση των αδειών κύησης και διακόπτεται η άδεια ανατροφής τέκνου τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω της μεγάλης έλλειψης προσωπικού. Παράλληλα μειώνονται και οι άδειες των εξετάσεων των πυροσβεστών, που είναι σπουδαστές, φοιτητές κ.α.).

  • Κατάργηση του νέου αντιδραστικού μισθολογίου για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Εφαρμογή των αποφάσεων του Σ.τ.Ε. και πλήρη επαναφορά των οικονομικών απωλειών στα επίπεδα του 2009, με ενσωμάτωση επιδομάτων στον βασικό μισθό. Ακώλυτη μισθολογική εξέλιξη για όλους τους υπαλλήλους του Π.Σ. . Θέσπιση ειδικών επιδομάτων για τους κατόχους διδακτορικών και μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών. Χορήγηση επιδόματος για την επικίνδυνη και ανθυγιεινή φύση της εργασίας.

  • Πραγματική – χρηματική αμοιβή της υπερωριακής υπηρεσίας, καταβολή αποζημίωσης για τις Κυριακές, τις εξαιρέσιμες ημέρες και για τα νυχτερινά, όπως καταβάλλεται σε όλους τους πολιτικούς δημόσιους υπαλλήλους. Η συλλογή υπέρογκου αριθμού ρεπό είναι κοροϊδία, ενώ ακόμα και αυτά δεν χορηγούνται, λόγω των ελλείψεων σε προσωπικό. Πληρωμή των οφειλόμενων ρεπό.

  • Πληρωμή των οφειλόμενων οδοιπορικών εξόδων και εκπαιδευτικών αποζημιώσεων στους δικαιούχους συναδέλφους, σύμφωνα με ότι προβλέπει η νομοθεσία.

  • Άμεση κατάργηση του νόμου 4249/14 για την αναδιοργάνωση του Π.Σ., που επιβάλλει στον εργασιακό μας χώρο αρκετές διατάξεις που είχαν προαποφασιστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και με αφορμή την κρίση, εφαρμόζονται μέσω των μνημονίων και αναμένεται να επεκταθούν περισσότερο (διεύρυνση ελαστικών υπηρεσιακών σχέσεων και εποχικότητας, σωρηδόν μεταθέσεις, αξιολόγηση του προσωπικού, συγχώνευση – κατάργηση υπηρεσιών, εμπορευματοποίηση δομών του Π.Σ. κ.α.).

  • Κατάργηση του άρθρου 78 του νόμου 4368/2016, που μας επιβαρύνει με νέες αρμοδιότητες (καθήκοντα οδηγών ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας), λόγω έλλειψης προσωπικού στον συγκεκριμένο τομέα της Υγείας. Οι συνέπειες αυτής της πολιτικής επιλογής θα είναι η μεγαλύτερη εντατικοποίηση της εργασίας κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας μας, η νέα αποδυνάμωση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του Πυροσβεστικού Σώματος και η μεγαλύτερη υποβάθμιση των ήδη ανεπαρκών παροχών και των Κέντρων Υγείας και του Π.Σ., προς τον ελληνικό λαό.

  • Όχι στην υποκατάσταση πυροσβεστικών υπηρεσιών από τον εθελοντισμό, που αξιοποιείται ως όχημα για να συρρικνώνεται το προσωπικό και οι υποδομές του Πυροσβεστικού Σώματος και για να καταργούνται δικαιώματά μας.

  • Πλήρη κάλυψη όλων των εκπαιδευόμενων δοκίμων πυροσβεστών και αξιωματικών με το αντίστοιχο εκπαιδευτικό υλικό και την δημιουργία ενός άρτιου εκπαιδευτικού προγράμματος, που να εμπεριέχει σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο όλα τα απαραίτητα δεδομένα και την υλικοτεχνική υποδομή για την πληρότητα της επαγγελματική τους κατάρτισης.

Συμμετέχουμε στους αγώνες του εργατικού – λαϊκού κινήματος. ΕΝΩΜΕΝΟΙ μόνιμοι, Π.Π.Υ., εποχικοί πυροσβέστες, μαζί με τους εργαζομένους στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, τους αγρότες, τους αυτοαπασχολουμένους, τους ανέργους και τη νεολαία, οργανώνουμε τον αγώνα μας και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις ρήξης και ανατροπής με τις πολιτικές που μας διαλύουν τη ζωή και στοχεύουν να καταργήσουν όσα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα μας έχουν απομείνει. Προτείνουμε την οργανωμένη και μαζική συμμετοχή της Ομοσπονδίας και των πρωτοβάθμιων σωματείων μας, σε όλες τις διαδηλώσεις του αγωνιζόμενου λαού, που θα θέτουν ως βασικό διεκδικητικό πλαίσιο πάλης:

  • Την πλήρη αποκατάσταση των μισθών και συντάξεων στα επίπεδα του 2009 για όλους τους εργαζόμενους, καθώς και την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού και σύνταξης. Όχι μόνο την εφαρμογή των αποφάσεων του Σ.τ.Ε. που αφορούν ένα μέρος των μεγάλων μειώσεων που έχουμε υποστεί ως ένστολοι.

  • Την κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων και την αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν, καθολική, υποχρεωτική κοινωνική ασφάλιση και πρόνοια για όλους, με αποκλειστική ευθύνη και χρηματοδότηση του κράτους. Την επιστροφή όλων των λεηλατημένων αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων και την κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας στους τομείς της κοινωνικής ασφάλισης. Την κατάργηση όλων των νόμων που προωθούν τη μετατροπή των ασφαλιστικών μας ταμείων, σε επαγγελματικά, με στόχο να οδηγήσουν απευθείας τα χρήματά μας στο τζογάρισμα των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών εταιριών και των τραπεζών. Η επαγγελματική ασφάλιση που προωθούν από κοινού τα προεδρεία των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας, θα μας κάνει πελάτες των ασφαλιστικών εταιρειών και των επιχειρήσεων υγείας. Θα παραδώσει τα αποθεματικά των ταμείων μας, τα δικά μας χρήματα και κρατήσεις, για να τα κάνουν επενδύσεις τα κοράκια των μεγάλων επιχειρήσεων.

  • Τη δημιουργία Ενιαίου, Καθολικού, αποκλειστικά Δημόσιου, Δωρεάν, Υποχρεωτικού, σύγχρονου συστήματος Υγείας – Πρόνοιας, Προληπτικής και Επείγουσας Ιατρικής για όλους, που θα χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το κράτος.

Αγωνιζόμαστε για τα δίκαια αιτήματά μας, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας και την κατάργηση όλου του αντεργατικού και αντιλαϊκού θεσμικού πλαισίου. Διεκδικούμε και απαιτούμε ως βασική προϋπόθεση για την υλοποίηση του συνολικού πλαισίου των αιτημάτων μας, τη φορολογία του μεγάλου κεφαλαίου και την παράλληλη κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών του, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη επαρκής χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Επίσης, απαιτούμε από την πλειοψηφία της Ομοσπονδίας να πάρει πίσω τις προτάσεις που έχει καταθέσει για τις μεταθέσεις και τις μετακινήσεις, την επαγγελματική ασφάλιση κ.λ.π. που είναι παραπλήσιες με τα μέτρα των αντιλαϊκών κυβερνήσεων και καταργούν τα δικαιώματα των πυροσβεστών.

Απομονώνουμε το ναζιστικό – εγκληματικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, που δημαγωγεί για τα προβλήματα μας, ενώ στο πρόγραμμά της υποστηρίζει την κατάργηση του συνδικαλισμού και στο Πυροσβεστικό Σώμα. Θέλει τα Σώματα Ασφαλείας να εντείνουν ακόμα περισσότερο τον αυταρχισμό και την καταστολή, προς τους εργαζόμενους που διεκδικούν και αγωνίζονται για το δίκιο τους. Επιδιώκει την εμπλοκή της χώρας μας σε επεμβάσεις και πολεμικές συρράξεις σε βάρος άλλων λαών, για τα συμφέροντα των εφοπλιστών και των άλλων μεγαλοεπιχειρηματιών που στηρίζει.

Η πρόταση της Ε.Α.Κ.Π. αποτελεί βασική υποχρέωση της Ομοσπονδίας, απέναντι στους συναδέλφους που εκπροσωπεί. Ο προσανατολισμός που πρέπει να έχουν τα συνδικαλιστικά όργανα των πυροσβεστών, είναι ο συνεχής αγώνας με τη ενεργή συμμετοχή όλων των συναδέλφων, για να προασπίσουμε τα δικαιώματά μας και για να ικανοποιήσουμε τις σύγχρονες πραγματικές ανάγκες μας, ενάντια στις πολιτικές που διαλύουν τη ζωή όλων των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων της χώρας.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Θεωρούμε ότι ο προσανατολισμός των συνδικαλιστικών οργάνων πρέπει να είναι αγωνιστικός – διεκδικητικός, με τη ενεργή συμμετοχή όλων των συναδέλφων.

Σας καλούμε να στηρίξετε και να ψηφίσετε τις προτάσεις μας για αγωνιστικές δράσεις.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Share

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο

https://google.com/